Pa de Sant Jordi, ovalat, de 160 gr. aproximadament, en caixes de 12 unitats
Mousse Llimona Sant Jordi, de 75 gr. aproximadament, en caixes de 16 unitats
Data: (Patró de Catalunya): 23 d'Abril del 2025
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Història del Pa de Sant Jordi
És un pa de disseny que representa l'escut de Catalunya, quatre barres vermelles sobre fons groc. Elaborat amb gran cura a partir de pasta vella: de nous, de sobrassada i de formatge, fa que sigui un pa gustós i aromàtic. Per elaborar-lo es pasten les tres masses ambfarina, massa mare, mantega, sucre i sal que es deixen fermentar durant una hora. Es laminen les pastes de formatge i de sobrassada que es distribueixen alternativament sobre la pasta de nous i s'enfornen
Atributs i propietats nutricionals:
El pa de Sant Jordi, com altres tipus de pans, és un aliment molt nutritiu. El seu component principal són els hidrats de carboni, sobretot en forma de midó. També és una bona font de proteïnes però, com que són d'origen vegetal, la seva qualitat és inferior a les animals. Tot i tenir poca quantitat de vitamines i minerals, és un aliment que ha de formar part de l'alimentació habitual.